Kuinka Netlet toimii?

Netlet on kauppojen yhteinen ale-platformi, joka mahdollistaa sinut tekemään löytöjä suoraan kaupoista.

Netletissä löydät Suomalaisten kauppojen tarjoukset – yhdestä platformista. Kokoamme outlet-tarjouksia koko maasta, rakennaakseen massiivisen ale-tuotevalikoiman. Näin voit kotisohvaltasi löytää tarjouksia ympäri maata jota et edes tiesit olevan olemassa!

 

Näin se toimii:

  • 1. Ostat tuote Netletissä

  • Kauppojen ale-tuotteet näkyvät Netletin valikoimassa. Huomioithan että joitakin tuotteita on vain muutama kappale jäljellä, joten kannattaa olla nopea ja napata tarjous ennen muita.

  • 2. Tuotteen myyjä saa tilausilmoituksen ja lähettää sinulle tuotteesi

  • Oston jälkeen sinä ja tuotteen myyjä saa kuitin ostoksesta. Myyjä paketoi ja lähettää sinulle tuotteesi mahdollisimman pian. Tavalliset postipaketit voit noutaa helposti lähimmältä Posti-toimipisteestä. Kaikki isot tuotteet (yli 35kg) lähetetään kotikuljetuksella.

  • 3. Saat tuotteesi viikon sisällä.

  • Ellei muuta on mainittu ilmoituksessa, saat ostamasi tuote viikon sisällä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteesta, voit aina helposti ottaa yhteyttä tuotteen myyjään, jonka yhteystiedot näkyvät ostoskuitissasi.

Tyhjä

Huom! Tämä kauppa on lopettanut toimintansa, eikä ostoksia voi enää tehdä. Pahoittelemme, ja kiitämme asiakkaita ja myyjiä. T: Netletin väki Piilota tämä ilmoitus

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Jättämällä sähköpostiosoitteesi meille pääset exklusiiviseen joukkoon, joka saa ensimmäisenä tietoa uusista ja parhaista diileistämme! Kesän mittaan on tulossa HUIKEASTI uutta, joten tartu tilaisuuteen nyt!

 

Nappaa parhaat päältä -  Liity nyt!

Onneksi olkoon! Olet liittynyt sisäpiiriimme :)