Kelluva matto

Kelluva matto

Description
Opiskelemme toista vuotta liiketaloutta ammattikorkeakoulu Noviassa, joka sijaitsee Turussa. Ryhmässämme on 24 jäsentä ja yhdessä me harjoitamme liiketoimintaa perustamassamme osuuskunnassa, jonka nimi on Crevendi. Me otamme mielellämme vastaan työtarjouksia, jotka voivat sekä tukea että kehittää meidän oppimistamme ja taitojamme. Työtehtävät voivat liittyä markkinointiin, laskentatoimeen tai myyntiin.Me teemme työtä kasvaaksemme joukkueena ja samalla myös yksilöinä. Me olemme luovia, omistautuneita ja kykeneviä erillaisilla alueilla kuten kirjanpidossa, markkinoinnissa ja mainosten teossa. Meiltä löytyy myös osaamista monissa eri kielissä, kuten ruotsin, suomen,saksan,venäjän ja englannin kielissä. Odotamme löytävämme hyviä yhteistyökumppaneita!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Tyhjä

Huom! Tämä kauppa on lopettanut toimintansa, eikä ostoksia voi enää tehdä. Pahoittelemme, ja kiitämme asiakkaita ja myyjiä. T: Netletin väki Piilota tämä ilmoitus

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Jättämällä sähköpostiosoitteesi meille pääset exklusiiviseen joukkoon, joka saa ensimmäisenä tietoa uusista ja parhaista diileistämme! Kesän mittaan on tulossa HUIKEASTI uutta, joten tartu tilaisuuteen nyt!

 

Nappaa parhaat päältä -  Liity nyt!

Onneksi olkoon! Olet liittynyt sisäpiiriimme :)