Pohjola Rakennus mukaan vähentämään rakentamisen kokonaisjätemääriä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Netlet ja Pohjola Rakennus Oy Suomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Raksanouto -palvelun käyttöä.

” Me Pohjola Rakennuksella haluamme olla mukana vähentämässä ympäristölle aiheutuvaa kuormaa ja Raksanoudon palvelu tarjoaa meille myös mahdollisuuden tehostaa toimintaamme ja vähentää hukkaa.”, toteavat Erkki Ikonen ja Risto Vihinen Pohjola Rakennus Oy Suomesta.

”Meistä on erittäin hienoa, että Pohjola Rakennus tahtoo osaltaan olla mukana vähentämässä rakentamisesta syntyviä jätemääriä ja mahdollistamassa rakentamisen kiertotalouden toteutumista. Tahdomme Raksanoudon avulla vilpittömästi olla Pohjola Rakennuksen työmaiden apuna tarjoamalla helpon tavan hankkiutua vastuullisesti eroon niistä materiaaleista, joita projekteissa ei enää tarvita”, Netletin perustajiin kuuluva Tomi Lehtinen tunnelmoi.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kohtuuhintaisten asuntojen rakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Yhtiö rakentaa vuosittain yli 2000 asuntoa sekä toimitilakohteita, teollisuus- ja tuotantotiloja, pysäköintilaitoksia ja julkisia rakennuksia Pirkanmaalle, Uudellemaalle, Länsi-Suomeen, Itä-Suomeen, Jyväskylään, Kuopioon, Ouluun ja Hämeenlinnan seudulle.

Kiinnostaako lähteä mukaan ylijäämähukan vähentämiseen?