Rakennusoutlet

Ylijäämärakennustarvikkeiden kauppakonsepti
Rakennusoutlet.com on kehittämämme kauppakonsepti, jota hyödynnetään työmailta noudettujen ylijäämäerien myymiseksi uloskantohinnoin. Kauppakonsepti käsittää sekä verkkokaupan että varastomyymälän.

Ostajina toimivat niin kuluttaja- ja yritysasiakkaat kuin oppilaitokset ja muut vastaavat tahot. Materiaalihankintojen tekeminen Rakennusoutletin kautta tulee aina huomattavasti edullisemmaksi kuin rautakaupasta hankittuina, sekä vähentää turhan jätteen aiheuttamaa ympäristökuormitusta huomattavasti.

Rakennusoutlet.com julkaistiin kesäkuussa 2018, ja konsepti onkin saanut paljon kiitosta asiakaskunnaltamme.

 

Nyt voit liittyä kauppiaaksi Rakennusoutletissa!

Tämä mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen tavan valmistajille, maahantuojille, tukkureille ja rakennusliikkeille hinnoitella ja myydä omatoimisesti ylijäämänsä Rakennusoutletin kautta.

Helppokäyttöisen hallintapaneelin ansiosta tuotehallinta ja myyntien seuranta onnistuu vaivattomasti, eikä rahaliikenteen järjestämisestä tarvitse huolehtia, sillä kaikki maksuliikenne kulkee alustamme kautta.

Alustamme omatoiminen käyttö on myös erittäin kannattavaa, sillä provisiomme maksetaan vain toteutuneiden myyntituottojen mukaan.

”Monilla rakennusliikkeillä ja valmistajilla on hallussaan isot määrät täysin käyttökelpoista ja arvokastakin tavaraa, jotka haluttaisiin myydä itse ja pitää niistä saatavat tuotot. Netistä ei kuitenkaan löydy kovin hyvin ammattilaisille soveltuvaa ja uskottavaa myyntialustaa, missä on ajateltu nimenomaisesti rakennusalan tarpeita. Me halusimme täyttää tämän tyhjiön ja siitä syystä kehitimme Rakennusoutletiin niin sanotun monikauppiasvalmiuden. Kyseessä on myös loppuasiakkaidemme etu, sillä tämän ansiosta Rakennusoutletin tarjonta kasvaa entisestään ja mahdollistaa vielä laajemmat ja kilpailukykyisemmät ostosmahdollisuudet”, Tomi Lehtinen kertoo.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse [email protected], tai puhelimitse p. 020 1277 682

 

Pin It on Pinterest