Rakennusoutletin monikauppiasosio on nyt avattu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rakennusoutletin monikauppiasosio on nyt avattu. Tämä mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen tavan valmistajille, maahantuojille, tukkureille ja rakennusliikkeille hinnoitella ja myydä omatoimisesti ylijäämänsä Rakennusoutletin kautta.

Helppokäyttöisen hallintapaneelin ansiosta tuotehallinta ja myyntien seuranta onnistuu vaivattomasti, eikä rahaliikenteen järjestämisestä tarvitse huolehtia, sillä kaikki maksuliikenne kulkee alustamme kautta.

Alustamme omatoiminen käyttö on myös erittäin kannattavaa, sillä provisiomme maksetaan vain toteutuneiden myyntituottojen mukaan.

”Monilla rakennusliikkeillä ja valmistajilla on hallussaan isot määrät täysin käyttökelpoista ja arvokastakin tavaraa, jotka haluttaisiin myydä itse ja pitää niistä saatavat tuotot. Netistä ei kuitenkaan löydy kovin hyvin ammattilaisille soveltuvaa ja uskottavaa myyntialustaa, missä on ajateltu nimenomaisesti rakennusalan tarpeita. Me halusimme täyttää tämän tyhjiön ja siitä syystä kehitimme Rakennusoutletiin niin sanotun monikauppiasvalmiuden. Kyseessä on myös loppuasiakkaidemme etu, sillä tämän ansiosta Rakennusoutletin tarjonta kasvaa entisestään ja mahdollistaa vielä laajemmat ja kilpailukykyisemmät ostosmahdollisuudet”, Tomi Lehtinen kertoo.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse [email protected], tai puhelimitse p. 020 1277 682

Kiinnostaako lähteä mukaan ylijäämähukan vähentämiseen?