Muuta poistotuotteesi rahaksi Netletissä

4 syytä laittaa tuotteesi myyntiin jo tänään:

Alennusmyynti on nyt helpompaa kuin koskaan!

Myymättömät tuotteet seisovat varastossa tai hyllyllä sitomassa yrityksesi pääomaa. Tarjoamme mahdollisuuden myydä tavarat poistohintaan yhteisessä outlet-verkkokaupassamme.

Ohitat verkkokauppiaan yleiset kustannukset ja rasitukset

Oman kotisivun ylläpitäminen ja päivittäminen, sekä markkinointi ja logistiikka vaativat paljon aikaa ja rahaa verkkokauppiaalta. Me hoidamme nämä asiat puolestasi, joten voit rauhassa myydä tuotteesi ilman sitoumusta.

Brändillesi näkyvyyttä maanlaajuiselle yleisölle

Netlet.fi on suomalaisten yritysten outlet-verkkokauppa, jossa kaikki tuotteet ovat vähintään -20% alennuksella. Tuotteesi ja yrityksesi saavat lisää näkyvyyttä, joka kantaa hedelmää myös täällä tehtyä myyntiä pidemmälle.

Riskitöntä - maksat vain toteutuneesta myynnistä!

Netlet on kuukausimaksuton – toimimme provisiojärjestelmällä, joten maksat vain toteutuneista kaupoista. Meillä on myös valmiit logistiikkaratkaisut, joista maksat vain käytön mukaan.

Lisää tuotteesi Netletin tuotevalikoimaan

Tuotteet markkinoidaan maanlajusille yleisölle

Pakkaat ja lähetät myyty tuote asiakkaalle

Maksamme osuutesi myynnistä kerran kuukaudessa

Rekisteröidy Netlet-myyjäksi

  • Lue Netletin myyjäehdot
Tyhjä

Huom! Tämä kauppa on lopettanut toimintansa, eikä ostoksia voi enää tehdä. Pahoittelemme, ja kiitämme asiakkaita ja myyjiä. T: Netletin väki Piilota tämä ilmoitus

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Jättämällä sähköpostiosoitteesi meille pääset exklusiiviseen joukkoon, joka saa ensimmäisenä tietoa uusista ja parhaista diileistämme! Kesän mittaan on tulossa HUIKEASTI uutta, joten tartu tilaisuuteen nyt!

 

Nappaa parhaat päältä -  Liity nyt!

Onneksi olkoon! Olet liittynyt sisäpiiriimme :)