Yrityksemme

Tervetuloa koko Suomen kattavaan outlet-verkkokauppaan!

Tietoa meistä 

Netletin alkuperäinen idea syntyi, kun huomasimme että pienyritykset helposti jäävät suurten yritysten varjoon. Halusimme luoda sivuston jossa myös paikallisten yritysten ale- ja poistotuotteet ylettyvät koko suomen kuluttajamarkkinoille.

Netlet on yhteinen ale-verkkokauppa, jonka kautta kauppoja ympäri Suomen voivat myydä niiden ale-tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti löytää paikallisia ja ainutlaatuisia löytöjä missäpäin Suomea oletkin! 

Henkilöstö

Christoffer Söderholm
Toimitusjohtaja
myynti, yhteistyö, myyjäsuhteet
[email protected]
+358 50 4932866

Dennis Nygård
Operatiivinen johtaja
myynti, myyjäsuhteet
[email protected]
+358 40 4137970

Robin Flykt
Brändijohtaja
tekninen, markkinointi
[email protected]
+358 44 3598890

Arvomme

Yrittäjyys
Haluamme palvella pienyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla, ja tavoitteenamme on luoda palvelu, joka on arvokas sekä myyjille että ostajille.

Laatu
Seulomme kaikki myyjät ja tuotteet, jotka palveluun tuodaan. Voimmekin sanoa olevamme myyjistämme erittäin ylpeitä, mikä on ehdoton edellytys toiminnallemme.

Arvo
Meille kaikki kaikessa on tarjota palvelu, jonka arvo käyttäjille on selkeästi hintaansa suurempi. Pyrimme kuuntelemaan ja muuntautumaan sekä yritysten että kuluttajien tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä, haluamme kuulla mielipiteesi 🙂

Miten olemme pärjänneet? Onko sinulla kehitysidea, tai kysyttävää? Jätä viesti, arvostamme mielipidettäsi!

Tyhjä

Huom! Tämä kauppa on lopettanut toimintansa, eikä ostoksia voi enää tehdä. Pahoittelemme, ja kiitämme asiakkaita ja myyjiä. T: Netletin väki Piilota tämä ilmoitus

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Jättämällä sähköpostiosoitteesi meille pääset exklusiiviseen joukkoon, joka saa ensimmäisenä tietoa uusista ja parhaista diileistämme! Kesän mittaan on tulossa HUIKEASTI uutta, joten tartu tilaisuuteen nyt!

 

Nappaa parhaat päältä -  Liity nyt!

Onneksi olkoon! Olet liittynyt sisäpiiriimme :)